info@can.bel.tr

İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi No:35 Kat:3-4 Çan/Çanakkale

Çan Belediyesinden Vatandaşa Kolaylık Sağlayacak E-Tahsilat Uygulaması

Ana Sayfa » Genel » Çan Belediyesinden Vatandaşa Kolaylık Sağlayacak E-Tahsilat Uygulaması

Çan Belediyesi vatandaşa hizmet kolaylığı sağlayacak yeni uygulamaları hayata geçiriyor.

Çan Belediyesi ekipleri pazaryerinde e-tahsilat hizmetiyle pazar esnafının ödemelerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapmalarına olanak sağlıyor.

Tahsilat yapan zabıta ekipleriyle birlikte uygulamayı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Bülent ÖZ, “Gelişen teknolojiye kayıtsız kalmayarak vatandaşımıza hizmet noktasında kolaylık sağlayan online tahsilat sistemini kullanıyoruz. Bugün pazar yeri esnafını belediyemiz zabıta müdürlüğü personeli ile beraber gezerek e- tahsilat sistemini yerinde inceledik. Online tahsilat sistemini uygulayarak vatandaşımızın ayağına hizmeti götürüyoruz.” diyerek uygulama hakkında bilgi verdi.

WhatsApp WhatsApp Hattı