ÇAN BELEDİYESİNDEN SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERE TAM DESTEK

an Belediye Başkanı Bülent Öz; çocuklara, gençlere ve kadınlara yönelik faaliyetleriyle fark yaratan Çan Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Söz konusu ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz şu ifadeleri kullandı:

“Çan Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi’nde çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın sosyal, fiziksel, zihinsel ve el becerilerinin gelişimine yönelik faaliyetler vermeye devam ediyoruz.Ev kadınlarımıza dikiş-nakış, giyim-takı kurslarımız; çocuklarımıza el becerisi ve sanat sevgisi kazandırmak adına resim, seramik yapma/boyama, tual, kara kalem, cam şekillendirme kurslarımız; zihinsel gelişimleri için drama; bilimsel gelişime yönelik deneyler, zeka ve akıl oyunları; yaratıcı çocuklarımız için robotik ve 3 boyutlu tasarım atölyemiz siz vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerdir.”

canbeltr

Yorumlar kapalı.