Vizyonumuz

Sanayi ve Termal Turizm kenti Çan’ı yerel yönetimde lider, cazibe merkezi bir kent haline getirmektir.

Çan Belediyesi, paydaşlarının beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten, bölgemizdeki ve ülkemizdeki iktisadi ve sosyal gelişmeleri gözlemleyip, analiz ederek uygun stratejiler ve projeler geliştiren, paydaşları tarafından şehir yönetimine katılımın üst düzeyde sağlandığı, toplumsal değerlerimize saygılı ve özgün bir yönetim anlayışını benimsemiştir.

Belediyemiz, verdiği hizmetlerde ulusal ve uluslararası standartları yakalamak, sürekli gelişim ve sürdürülebilirlik ilkesiyle etkin projeleri hayata geçirmek suretiyle, yerel yönetim alanında ulusal ve uluslararası arenada önemli rol oynayacaktır.

Sanayi ve Termal Turizm kenti Çan’ı, huzur ve emniyet ortamını geliştirecek uygulamalar ve yaşam alanlarının niteliğini yükseltecek yatırımlarla bir cazibe merkezine dönüştürerek, halkımıza Çanlı olmanın gururunu yaşatacağız.